De 3 gouden tips om jouw bedrijf als een malle te laten groeien

Maar dan wel terwijl je minder werkt en meer geniet

Je bent rete ambitieus en je wilt jouw bedrijf laten groeien. Maar je kan niet nóg harder gaan werken. Hoeft ook niet want in deze besloten podcast (25 minuten) deel ik gratis mijn 3 gouden tips met je. Ontdek terwijl je in de auto zit, de was doet of lekker buiten wandelt:

  • hoe je jouw bedrijf slim kan opschalen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit die je levert;
  • wat je kan doen om dubbel zoveel impact te maken in de helft van de tijd zodat jij je vrijheid terug krijgt;
  • waardoor 90% van de ondernemers nu bij Team Handrem Stuk hoort en hoe je dat doorbreekt.

Als je deze besloten podcast aanvraagt, ontvang je ook regelmatig tips om te ondernemen met een moeiteloos en relaxed gevoel. Ik ga altijd zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in het privacybeleid.

Je bent niet zo succesvol geworden om er aan onderdoor te gaan

Een van de dingen die ik vaak zie bij mijn klanten is dat ze een goede omzet draaien, maar er tegelijkertijd aan onderdoor gaan.

Jij herkent dit misschien ook wel. Eigenlijk draait je bedrijf prima. Toch ben je nooit écht tevreden. Want er kan altijd iets beter, sneller, groter of mooier. Je hebt al snel de neiging om te kijken naar alles wat er nog niet is.

Daardoor blijf je maar doorknallen. Ondertussen vertel je jezelf dat het hierna écht rustiger wordt. Maar dat is niet zo. Want jij legt jezelf ongelofelijk veel druk op (en onmogelijke deadlines).

Jouw bedrijf gaat ten koste van alles. Ooit ben je ermee gestart omdat je meer vrijheid wilde. Maar inmiddels wordt je geleefd door jouw eigen succes.

Je staat heel de dag 'aan' en het lukt je niet meer om écht te ontspannen. Want als je je rust pakt, giert de onrust door je lijf.

Weet dat je niet de enige bent. Maar je kan je bedrijf ook laten groeien terwijl jij je leven terugkrijgt. Want harder werken is niet de oplossing om jouw bedrijf op te schalen, slimmer werken wel.

In deze besloten podcast deel ik mijn 3 gouden tips met je die ervoor gaan zorgen dat jouw bedrijf als een malle groeit terwijl je minder werkt en meer geniet.

Je ontdekt bijvoorbeeld dat je volledig geautomatiseerd jouw warme leads uit Active Campaign of Mailblue op een Trello bord kan zetten. Zodat jij makkelijk klanten maakt van je grootste fans 😏.

Yes, dit wil ik

True success, true happiness lies in freedom and fulfillment.

- DADA VASWANI -

Ik werkte me helemaal de tandjes

Ik geloof dat je alleen écht succesvol kan zijn als je ook rust in je hoofd hebt en plezier in je dagen. En precies daar ging ik de mist in.

Jarenlang werkte ik me de tandjes. Op mijn 17e ging ik na het VWO uit huis en fulltime werken. Ik ging als een speer en hoorde al snel bij Team Handrem Stuk.

Mijn carrière kwam in een vogelvlucht terecht en voor de buitenwereld leek het alsof ik het helemaal voor elkaar had. Op mijn 19e kocht ik (in m'n eentje) een appartement en de promoties vlogen me om de oren.

Maar ondertussen vloog ik mezelf keihard voorbij. Dat was natuurlijk vragen om ellende. Door mijn bewijsdrang en constante behoefte aan erkenning en waardering beukte ik mezelf bijna een burn-out in.

Toen mijn vader overleed, besefte ik me waar het écht om draait in het leven: genieten. Het roer ging rigoureus om en ik ontdekte dat ik ook schaamteloos ambitieus kon zijn, zonder mezelf te verliezen.

Op mijn 30e startte ik mijn bedrijf. Ik ontdekte hoe ik mijn omzet kon verdubbelen terwijl ik de helft minder ging werken.

Nu help ik ondernemers zoals jij daarbij door je bedrijf te laten groeien terwijl je minder hard werkt en meer geniet.

Want juist dat genieten schiet er vaak bij in als je bedrijf hard groeit, terwijl dat juist is waar het leven om draait.

Luister de besloten podcast

Ontdek in 25 minuten mijn 3 gouden tips waarmee je jouw bedrijf als een malle kan laten groeien terwijl jij je leven terug krijgt en daar volop van geniet.

Als je deze besloten podcast aanvraagt, ontvang je ook regelmatig tips om te ondernemen met een moeiteloos en relaxed gevoel. Ik ga altijd zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in het privacybeleid.