Gratis strategiegesprek

Je bent rete ambitieus en wilt je bedrijf verder laten groeien. Maar niet ten koste van alles want je wilt niet ten onder gaan aan je eigen succes. Ben jij benieuwd hoe je toch kan doorbreken naar het volgende niveau? Vraag dan een gratis strategiegesprek van 30 minuten aan.

In ons gesprek ontdek je:

 • Welke mogelijkheden er zijn om jouw bedrijf te laten groeien terwijl je minder werkt en meer geniet.
 • Hoe je schaamteloos ambitieus je omzetplafond kan doorbreken zonder jezelf te verliezen.
 • Wat er moet veranderen om (weer) in vrijheid en met een moeiteloos en relaxed gevoel te ondernemen op jouw voorwaarden.

Ik wil jouw en mijn tijd niet verspillen. Daarom plan ik alleen het gesprek in als ik zeker weet dat ik jou kan helpen. Beantwoord de onderstaande vragen. Binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Tell me everything about yourself


  Ze helpt jou om je bedrijf te bouwen op basis van JOUW behoeften

  Wanneer je jezelf liever nog even klein wil houden binnen je comfortzone van beperkende overtuigingen, ben je bij Yvette aan het verkeerde adres. Deze vrouw sees right through you.

  Zij ziet jouw kracht en weet precies hoe jijzelf én jouw klanten deze ook gaan zien. Ja, dat kan confronterend zijn maar tegelijkertijd is Yvette liefdevol met het hart op de juiste plek.

  Ze helpt jou om je bedrijf te bouwen op basis van JOUW behoeften. Haar unieke missie hierbij is om jou een zo groot mogelijke impact te laten maken met zo weinig mogelijk inspanning. Ongecompliceerd en to the point.

  Yvette is thuis op alle vlakken van het online ondernemen en buitengewoon betrokken. Ze is een echte aanrader voor iedereen die zijn/haar droombedrijf wil bouwen en in het bijzonder voor mensen die de neiging hebben om daarin voorbij te gaan aan zichzelf.

  - Lian Mutsers helpt als psycholoog mensen bij het loslaten van de hoge eisen die zij aan zichzelf stellen - www.lianmutsers.nl 

  Even voorstellen

  Ik geloof dat je alleen écht succesvol kan zijn als je ook rust in je hoofd hebt en plezier in je dagen. En precies daar ging ik de mist in.

  Jarenlang werkte ik me de tandjes. Op mijn 17e ging ik na het VWO uit huis en fulltime werken. Ik ging als een speer en hoorde al snel bij Team Handrem Stuk. Mijn carrière kwam in een vogelvlucht terecht.

  Voor de buitenwereld leek het alsof ik het helemaal voor elkaar had. Op mijn 19e kocht ik (in m'n eentje) een appartement en de promoties vlogen me om de oren. Ondertussen vloog ik mezelf keihard voorbij.

  Dat was natuurlijk vragen om ellende. Door mijn bewijsdrang en constante behoefte aan erkenning en waardering beukte ik mezelf bijna een burn-out in.

  Toen mijn vader overleed, besefte ik me waar het écht om draait in het leven: genieten. Het roer ging rigoureus om. Ik ontdekte wat de dieperliggende reden was waardoor ik zo hard werkte. En dat ik ook schaamteloos ambitieus kon zijn, zonder mezelf te verliezen.

  Op mijn 30e ben ik mijn bedrijf gestart met een ijzersterke missie: ik wil dat ondernemers genieten van het leven. Want juist dat genieten schiet er vaak bij in als je bedrijf hard groeit, terwijl dat juist is waar het leven om draait.

  Ik help ze om hun bedrijf te laten groeien op de juiste manier. Dat wil zeggen: met plezier en behoud van vrijheid. Want ik heb bewezen dat je ook rete ambitieus kan zijn, zonder dat je privé ten onder gaat aan je zakelijke succes.