Zo fijn dat nu mijn werk/privé in balans is terwijl mijn omzet is toegenomen

Toen ik startte met het programma was mijn doel om minder uren te gaan werken en meer vrije tijd te hebben. Ik hou van hard werken, vind mijn werk geweldig, maar de balans tussen werk en privé was echt een aandachtspunt.

Al twee weken na de start van het programma nam ik "zomaar" op woensdagmiddag vrij. Hier heeft Yvette mij enorm bij geholpen. Ik had zelf altijd het idee dat ik altijd bereikbaar moest zijn voor mijn klanten. Yvette heeft mij doen inzien dat dit anders kan.

Zo blij dat nu mijn werk/privé in balans is. En dat terwijl mijn omzet is toegenomen.

Wat ik een ontzettende meerwaarde vind van het programma is dat Yvette altijd voor je klaar staat. Regelmatig stuurt ze een spraakberichtje of komt ze met een goed idee.

Yvette is niet alleen een coach waar ik terecht kan met mijn vragen, maar ook neemt zij zelf initiatief en denkt heel actief mee. Daarnaast is Yvette heel technisch. Ben ik zelf ook, maar toch leer ik veel van haar. Zo heeft zij mij geholpen Zapier in te richten waardoor er veel dingen zijn geautomatiseerd.

Yvette is echt een topper van een coach, daarom heb ik ook besloten om het programma met 3 maanden te verlengen!

Iris Treffers helpt VA's om online zichtbaar te worden op de manier die bij ze past - www.irisworks4you.com 

Instappen bij Yvette was de beste beslissing ooit

Vanaf het allereerste begin, al tijdens ons kennismakingsgesprek gaf ze me het gevoel dat het écht mogelijk is: minder stress, minder hard maar slimmer werken en daardoor een mooier, steviger bedrijf bouwen dat echt bij mij past.

Yvette raakte bij mij de juiste snaar door te focussen op zelfliefde. Als moeder van twee jonge kinderen, een eigen bedrijf en mee willen doen met alles wat er mogelijk is in het leven, raakt dat nog wel eens op de achtergrond.

Ik merk dat ik binnen drie maanden een enorme transformatie ben doorgegaan met behulp van Yvette, en ze schroomt ook niet om me dat regelmatig onder mijn neus te wrijven. 'Ik ben echt tering trots’ op je, en 'heeee kanjer wat fucking fantastisch' zijn dingen die ik nu ook wel eens tegen mezelf zeg 🙂

Ik geloof nu dat het echt allebei kan, een mooi bedrijf opbouwen en tijd hebben voor mijn gezin en de andere dingen die belangrijk voor me zijn. Ik heb nu een gedegen productaanbod waar ik echt blij mee ben en weet aan welke knoppen ik kan draaien als het even teveel wordt.

Yvette heeft heel veel kennis van heel veel zaken én ze is direct met een zachte touch. Dat maakt haar wat mij betreft uniek. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen via Whatsapp, of als ik even vastloop. Dat is megawaardevol want daardoor heb ik het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen!

Instappen bij Yvette was de beste beslissing ooit. Ik heb het programma met 3 maanden verlengd en ben heel benieuwd wat dat me weer gaat brengen 😃

Mariska van der Meij helpt expats in Nederland met het leren van de Nederlandse taal, op een relaxte en stressvrije manier - www.mamadutch.nl 

Ze praat niet met je mond mee, maar kijkt kritisch naar al je ideeën en zet ze ook in het juiste perspectief

Voordat ik met de coaching begon zag mijn leven er heel anders uit. Ik werkte veel uren in mijn bedrijf maar het leverde mij in verhouding weinig op. Ik wist dat het anders moest, maar had niet het inzicht (en achteraf gezien het zelfvertrouwen) om die veranderingen te maken.

Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek heeft Yvette mij op een andere manier laten kijken naar mijzelf en mijn bedrijf. Ze heeft me niet verteld wat ik moest doen, maar mij juist zelf laten inzien welke weg het beste is voor mij en mijn bedrijf.

Ze praat niet met je mond mee, maar kijkt kritisch naar al je ideeën en zet ze ook in het juiste perspectief. Nu werk ik minder uren, maak ik meer omzet en heb ik zoveel meer zelfvertrouwen in mijzelf en de waarde die ik geef aan mijn klanten.

De coaching is voor mij echt een geweldige ervaring geweest! De manier waarop Yvette werkt en in het leven staat heeft me enorm geïnspireerd. In de toekomst zal ik zeker regelmatig terugkomen om mijn bedrijf steeds verder te laten groeien en te ontwikkelen.

Het is de beste investering die ik gedaan heb voor mijn bedrijf!

Carlijn Evers ontwerpt en levert promotiemateriaal aan ondernemers zodat ze een professionele en herkenbare uitstraling hebben. - www.signyourdesign.nl 

Ze helpt jou om je bedrijf te bouwen op basis van JOUW behoeften

Wanneer je jezelf liever nog even klein wil houden binnen je comfortzone van beperkende overtuigingen, ben je bij Yvette aan het verkeerde adres. Deze vrouw sees right through you.

Zij ziet jouw kracht en weet precies hoe jijzelf én jouw klanten deze ook gaan zien. Ja, dat kan confronterend zijn maar tegelijkertijd is Yvette liefdevol met het hart op de juiste plek.

Ze helpt jou om je bedrijf te bouwen op basis van JOUW behoeften. Haar unieke missie hierbij is om jou een zo groot mogelijke impact te laten maken met zo weinig mogelijk inspanning. Ongecompliceerd en to the point.

Yvette is thuis op alle vlakken van het online ondernemen en buitengewoon betrokken. Ze is een echte aanrader voor iedereen die zijn/haar droombedrijf wil bouwen en in het bijzonder voor mensen die de neiging hebben om daarin voorbij te gaan aan zichzelf.

Lian Mutsers helpt als psycholoog mensen bij het loslaten van de hoge eisen die zij aan zichzelf stellen - www.lianmutsers.nl 

Ik ben de helft minder tijd kwijt per klant, maar de impact die ik op ze maak is vele malen groter

Yvette heeft mij zo intens goed geholpen. Bij mij heeft ze echt gezorgd voor meerdere doorbraken. Zowel mindset als strategie.

We zijn terug gegaan naar de basis: wie is eigenlijk mijn ideale klant? Klopt mijn huidige positionering en aanbod wel?

We kwamen erachter dat ik de 'verkeerde' ideale klant had. Ook ben ik dankzij Yvette heel anders gaan kijken naar mijn huidige werkwijze. Zo was ik eerst 20 uur per klant bezig omdat ik ook heel veel theorie overbracht. Voor mij voelde dat veilig, want ik heb een achtergrond als juf.

Maar door Yvette kon ik inzien dat die theorie niet mijn klanten gaat transformeren. Dat het vooral om mindset verandering gaat en daarvoor hebben mijn klanten mijn 1:1 tijd nodig.

Veel tijd investeren in je klanten is goed, maar het moet vooral nuttige tijd zijn. Door Yvette heb ik het theorie gedeelte losgetrokken en in een online leeromgeving gezet. Nu ben ik de helft minder tijd kwijt per klant maar is de impact die ik maak op ze vele malen groter.

Ze wist zo door mijn blinde vlekken heen te breken, maar ook mijn onbewuste overtuigingen waren niet meer veilig en dat is maar goed ook. Want die combinatie houd je klein en veilig.

Ook heeft ze me geholpen met het aanbrengen van focus en de juiste prioriteit, waardoor ik heel helder wist wat ik allemaal moest doen. Dat is fijn, want soms zie je door de bomen het bos niet meer en loopt je hoofd over, zeker als je je ideale klant en aanbod wilt gaan omgooien.

Door Yvette is mijn onderneming gegroeid, maar ben ik vooral zelf als ondernemer gegroeid en ervaar ik veel meer rust in mijn hoofd.

Iris Plasmans helpt vrouwelijke ondernemers naar een sterke mindset en een gezonde relatie met voeding zodat ze moeiteloos kunnen afvallen - www.mindurbody.nl

Dankzij Yvette heb ik echt durven loslaten en het 'zelf doen' patroon doorbroken

Ik geloof dat ik als transformatietherapeut en ondernemer ook mijn blinde vlekken heb en daarom was het zo fijn om met/bij Yvette een Doorbraak sessie te doen. Het belangrijkste waar ik tegenaan liep, was niet altijd 'mental space' ervaren door niet slim genoeg organiseren en werken.

Inmiddels (bijna 2 weken later) heb ik mijn prijzen verhoogd, mijn aanbod versimpeld en de eerste afspraken gepland om dingen uit te besteden. Alleen dat al zorgt voor rust en ruimte 😃. Yvette heeft mij die schop onder mijn kont gegeven die ik even nodig had.

Wat ik zo geweldig vind aan Yvette is dat ze doorprikt, dingen concreet maakt en supergoed meedenkt. Dankzij haar heb ik echt durven loslaten en het 'zelf doen' patroon doorbroken. Daarnaast voel ik mij helemaal veilig en vertrouwd bij haar. Ze is 'gewoon' iemand die je heel graag in je buurt hebt.

Lieve Yvette, dank je wel! Je bent een topper!

Romy Nijkamp is transformatietherapeut en helpt ondernemers vrij komen van angsten, onzekerheden & blokkades - www.romynijkamp.com

Wil jij dit ook?

Het is heerlijk om reviews te lezen op een website. Ze geven ook een goed beeld wat je kan verwachten. Maar daar kom je pas écht achter door het gesprek met mij aan te gaan.

Ik geloof ook niet in one size fits all coaching. Elke klant is uniek, heeft andere doelen waar ook een andere aanpak voor geldt. Ben jij benieuwd op welke manier jij jouw doelen het beste kan halen?

Vraag dan een gratis strategiegesprek aan. In ons gesprek ontdek je:

  • Welke mogelijkheden er zijn om jouw bedrijf te laten groeien terwijl je minder werkt en meer geniet.
  • Hoe je schaamteloos ambitieus je omzetplafond kan doorbreken zonder jezelf te verliezen.
  • Wat er moet veranderen om (weer) in vrijheid en met een moeiteloos en relaxed gevoel te ondernemen op jouw voorwaarden.

Ja, ik wil een gratis strategiegesprek

Ik voel me veel meer ontspannen en relaxt. En mijn nieuwe dienst is af, zonder mezelf allerlei druk op te leggen

Een aantal weken geleden reageerde ik op een Instagram Story van Yvette en het gesprek kwam op de trajecten die zij aanbood. Dit resoneerde toen bij mij omdat ik steeds in cirkeltjes bleef denken wat me geen goed deed. De combinatie van Corona, waardoor de kinderen veel thuis waren, en het opbouwen van een nieuw onderdeel in mijn bedrijf, legde veel druk op mij.

Ik moest vooral van alles van mezelf. Yvette heeft mij helpen inzien dat ik de enige was waarvan ik iets moest en dat het heel helpend is om die verwachtingen van jezelf wat lager te zetten en om te zetten in WILLEN in plaats van MOETEN.

Dit in combinatie met de praktische tips over bijvoorbeeld affirmaties heeft ervoor gezorgd dat ik me nu veel meer ontspannen en relaxt voel. En dat niet alleen, ook mijn nieuwe dienst is af. Maar dan zonder mezelf allerlei druk op te leggen. En dat is ook wel eens fijn.

Dankjewel Yvette, de gesprekken met jou waren vol herkenning en eyeopeners. Het heeft me echt weer even op het juiste pad gezet.

Daniëlle Bekker is marketingstrateeg en zorgt ervoor dat jouw klanten enthousiast worden - www.hetklantenlab.nl 

In 3 maanden zijn mijn prijzen verdriedubbeld en ging ik met mijn nieuwe aanbod van 0 klanten naar elke maand wél klanten

Toen ik Yvette ontmoette had ik geen sterke basis in mijn bedrijf. Ik was al een jaar bezig, maar wisselende elke keer van diensten.

Samen met Yvette heb ik een strategisch aanbod gemaakt. Veel dingen durfde ik eerst niet, maar dat hebben we weten te doorbreken.

Yvette gaf mij duidelijk uitleg over mijn verschillende ‘ikken’. Dat was een eye-opener en hielp enorm! Ik begreep mezelf een stuk beter!

In het begin wist ik mezelf totaal niet op waarde te schatten. In 3 maanden zijn mijn prijzen verdriedubbeld en ging ik met mijn nieuwe aanbod van 0 klanten naar elke maand wél klanten én mond tot mond reclame!

Yvette is heel goed in wat ze doet, ze ziet jouw mooiste versie al die je zelf nog niet ziet en ze helpt jou op eigen tempo om dit te bereiken en je overtuigingen te doorbreken.

Dankjewel voor de fijne 3 maanden Yvette 😊

Cindy van den Berg helpt coaches en kennisondernemers aan een high level leeromgeving - www.youidesign.nl

Ze is een super fijne sparringpartner die de vinger op de zere plek kan leggen

Yvette weet waar zij het over heeft. Ze is een super fijne sparringpartner die de vinger op de zere plek kan leggen en je met deze confrontatie laat zien waar je eigen 'flaws' liggen. Hierdoor ben ik dingen gaan inzien die ik normaal niet zo snel zou toegeven aan mijzelf.

Ook krijg ik elke keer weer een boost energie om door te knallen als ik haar heb gesproken. Als je op zoek bent naar een coach die jou naar het next level tilt, dan ben je bij Yvette aan het juiste adres!

Marcha Henderson is Marketing Automation & Salesfunnel Expert - www.mochisocial.nl

Haar passie is om ondernemers verder te helpen, en dat merk je

Je kent het wel: je wilt allemaal dingen doen alleen houden bepaalde gedachten je tegen, zonder dat je het door hebt.

Nou... Yvette prikte zo door mij heen. Diep van binnen voelde ik allerlei dingen. Yvette haalt deze gevoelens en gedachten naar boven en zorgt ervoor dat je hiernaar gaat luisteren. Doordat je hiernaar gaat luisteren leer je wat je écht wilt zodat jij als ondernemer kan doorbreken!

Yvette is een coach die écht voor je klaar staat. Haar passie is om ondernemers verder te helpen, en dat merk je. Ik heb namelijk enorm veel steun gehad wanneer het minder ging. Ook dan staat ze voor je klaar.

Ik ben hartstikke blij met de hulp van Yvette. Zonder haar had ik nog steeds vastgezeten in mijn eigen belemmerende gedachten.

Ik raad Yvette zeker aan!

Veerle van Willigenburg leert ondernemers verkopen via Instagram en is fotograaf - www.thatsmefotografie.com

Ze bezit de gave dat ze én snel en helder tot de kern weet door te dringen én tegelijkertijd zacht en begripvol blijft

Voor de Doorbraak sessie liep ik totaal vast in mijn eigen gedachtenkronkels, wat maakte dat ik niet vooruit kwam in mijn werk.

Door de sessie is het mij gelukt om de trein aan het rijden te krijgen én om erop te springen. Nu zit ik in zo'n positieve flow! Het blijft hard werken maar door de handvatten die ik van Yvette heb gekregen weet ik nu hoe ik dat moet doen.

Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? Ten eerste door de haar aanpak. Die ik al uniek en zeer prettig noemde. Yvette bezit de gave dat ze én snel en helder tot de kern weet door te dringen (ze noemt t beestje bij de naam) én tegelijkertijd zacht en begripvol blijft.

Dat maakt dat je je kwetsbaar op durft te stellen waardoor je zaken echt in beweging kan krijgen. Daarnaast krijg je veel praktische tips, zodat je echt aan de slag kan met die positieve mindset.

Eefje van Antwerpen helpt als coach werkende vrouwen zichzelf te herontdekken en hun hart te volgen - www.eefjevanantwerpen.nl

Ik ervaar veel meer rust en loop weer over van de inspiratie

Al een lange tijd zat ik in een vicieuze cirkel waar ik maar niet uit leek te komen. Ik deed veel op de automatische piloot en had eigenlijk continue stress.

Ik deed teveel dingen tegelijk waardoor eigenlijk niks zo ging zoals ik het graag wilde. Ook mijn business stond hierdoor stil, omdat ik niet meer wist welke kant ik nou eigenlijk op wilde. Ik had het gevoel vast te zitten en geleefd te worden.

Via Facebook leerde ik Yvette kennen en al snel besloot ik met haar in gesprek te gaan. In het gesprek kwamen we door de vragen van Yvette al snel tot de kern. Ze wist precies de vinger op de zere plekken te leggen.

Na het gesprek met Yvette ervaar ik veel meer rust en loop ik weer over van de inspiratie. Ze heeft me inzichten gegeven en me aan het denken gezet. Haar praktische tips zorgen ook direct voor resultaat!

Ik zou Yvette aanraden bij iedereen die vastloopt en veel stress ervaart. Ze geeft je een vertrouwd gevoel, waardoor je je makkelijk openstelt en je hart durft te luchten.

Lieve Yvette, dankjewel! Je bent een kanjer!❤️

Kayleigh van der Klugt is gespecialiseerd in personal branding en online zichtbaarheid - www.ambitiousrebels.nl

Tegen alle problemen waar ik tegenaan liep, kon Yvette mij helpen

Ik begon bijna een halfjaar geleden met ondernemen. Mijn netwerk was toen nog klein, maar al snel kwam ik in contact met Yvette. Wat een geluk was dat. Tegen alle problemen waar ik tegenaan liep, kon Yvette mij helpen. Ze relativeert alles voor me, helpt mijn gedachten op een rijtje te krijgen en vindt overal een oplossing voor.

Na onze sparringssessies is ze nu ook mijn geweldige coach. Ik vertrouw haar met al mijn problemen en kan met alles bij haar terecht. Door haar kritische vragen houdt ze me lekker scherp en dat is precies wat elke ondernemer nodig heeft. Ik durf grotere stappen te nemen en ze spoort me aan om uit mijn comfortzone te stappen. Ik raad haar aan iedereen aan!

Eva Hoogland helpt startende ondernemers als schrijfcoach - www.wewriteright.nl

Wat vooral erg hielp was het prioriteren van de dingen die je doet op een dag

Yvette, je hebt me tijdens de Doorbraak sessie geholpen met het doorvragen over mijn ideale klant. Wat vooral erg hielp was het prioriteren van de dingen die je doet op een dag.

Het belang van sales heb je me meer dan duidelijk gemaakt en fijn dat je zoveel tips gaf hoe ik dat het beste kan doen. Je hebt me een flink eind op weg gebracht!

Ilse Muller is lifebalance & stresscoach en helpt werkende moeders de regie over hun leven terug te pakken - www.ilsemuller.nl

Ze zegt niet wat je wil horen maar wat ze denkt dat je nodig hebt

Ik heb een gratis strategiegesprek met Yvette gehad. Yvette is op een liefdevolle manier wel een echte doorprikker.

Ze zegt niet wat je wil horen maar wat ze denkt dat je nodig hebt. Zet je daarmee op scherp ook al kan het even slikken zijn.

Mij gaf ze een ontzettende boost met deze schop onder mijn kont en ik ben ervan overtuigd dat ze heel veel mensen hiermee kan helpen!

Liefs, Maaike

Maaike de Vogel is Brand & Business Mentor - www.lenorasolutions.nl