Ben jij klaar voor The Next Level?
Veel harder groeien met je bedrijf én meer tijd om te genieten - door de juiste strategie, mindset coaching en technische support

Je bent een kanjer met een goedlopend bedrijf. Maar je komt tijd tekort in een dag en voelt je opgejaagd door alle ballen die je in de lucht moet houden. Ooit ging je ondernemen omdat je verlangde naar de vrijheid. Nu kost het je zelfs je vrijheid.

Je wilt jouw bedrijf laten groeien, maar je kan niet nóg harder werken. Sterker nog: je wilt juist minder werken en meer genieten. Het klinkt misschien too good to be true maar dat is het niet.

In dit 1-op-1 programma gaan we 3 maanden samen aan de slag. Ik leer je hoe je - net als ik - met een moeiteloos gevoel kan ondernemen. We gaan jouw bedrijf slim inrichten, automatiseren en opschalen. Zonder techniek paniek, want ik heb een team van experts klaar staan die jou kan helpen bij de uitvoering van jouw plannen.

Je krijgt all-round business coaching op het gebied van mindset, strategie, marketing, automatiseren en uitbesteden. We pakken jouw blinde vlekken, tijd- en energielekken, belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen aan. Maar je leert ook efficiënter en productiever werken.

Het resultaat? Jouw bedrijf groeit veel harder terwijl jij volop tijd hebt om te genieten van het leven. 

Every problem is a gift - without problems we would not grow.

- TONY ROBBINS -

Dit gebeurt er als we samen aan de slag gaan

We gaan ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen inrichten en opschalen op een manier die jou gelukkig maakt. Door een strategie te implementeren die jou vrijheid, geluk en succes geeft, maak je keuzes waar je later geen spijt van krijgt.

Ik tover je blinde vlekken naar boven en help je aan een ijzersterke mindset. Zodat je je niet meer laat tegenhouden door angst, twijfels, onzekerheid, perfectionisme en uitstelgedrag. Je ontdekt waar je grenzen liggen en hoe je die moeiteloos aangeeft.

Je gaat automatiseren en uitbesteden op een manier die bij jou past. Zodat je alleen nog doet wat je het allerliefste doet en waar je ongelofelijk goed in bent. En ook dat hoef je niet alleen te doen. Ik heb een team van experts voor je klaar staan. Die kan je inhuren als je geen zin hebt in techniek paniek.

Gedurende het hele programma begeleid ik je intensief. We gaan er samen voor zorgen dat jij jouw doelen haalt. En daarbij profiteer je van het feit dat ik een generalist, multi-passionate en IT nerd ben.

Zo fijn dat nu mijn werk/privé in balans is terwijl mijn omzet is toegenomen

Toen ik startte met het programma was mijn doel om minder uren te gaan werken en meer vrije tijd te hebben. Ik hou van hard werken, vind mijn werk geweldig, maar de balans tussen werk en privé was echt een aandachtspunt.

Al twee weken na de start van het programma nam ik "zomaar" op woensdagmiddag vrij. Hier heeft Yvette mij enorm bij geholpen. Ik had zelf altijd het idee dat ik altijd bereikbaar moest zijn voor mijn klanten. Yvette heeft mij doen inzien dat dit anders kan.

Zo blij dat nu mijn werk/privé in balans is. En dat terwijl mijn omzet is toegenomen.

Wat ik een ontzettende meerwaarde vind van het programma is dat Yvette altijd voor je klaar staat. Regelmatig stuurt ze een spraakberichtje of komt ze met een goed idee.

Yvette is niet alleen een coach waar ik terecht kan met mijn vragen, maar ook neemt zij zelf initiatief en denkt heel actief mee. Daarnaast is Yvette heel technisch. Ben ik zelf ook, maar toch leer ik veel van haar. Zo heeft zij mij geholpen Zapier in te richten waardoor er veel dingen zijn geautomatiseerd.

Yvette is echt een topper van een coach, daarom heb ik ook besloten om het programma met 3 maanden te verlengen!

Iris Treffers helpt VA's om online zichtbaar te worden op de manier die bij ze past - www.irisworks4you.com 

Dit is hoe we het gaan doen

Tijdens de kick-off van 1,5 uur stellen we jouw dromen en doelen vast. We kijken wat prioriteit heeft en welke acties er nodig zijn.

Vervolgens hebben we elke twee weken een online call van 45 minuten waarin we zorgen dat je die doelen ook gaat halen.

Wat mijn klanten het meest waardevolle aan dit programma vinden, is dat ik altijd voor ze klaar sta.

Als je tussen de calls in vastloopt, stuur je me een (spraak)berichtje via WhatsApp en krijg je binnen een paar uur al antwoord (op werkdagen sowieso binnen 24 uur).

Uiteraard geef ik je ook feedback op de teksten die je schrijft. Lever je bijvoorbeeld je website of e-book in per mail? Dan krijg je binnen 2 werkdagen reactie.

Verder is techniek paniek verleden tijd. Omdat je mijn team kan inhuren voor technische werkzaamheden zodat jij kan doen waar je fucking goed in bent.

Tot slot krijg je levenslang toegang tot de Online Academy. Je pikt daaruit wat je nodig hebt, want je gaat niet onnodig consumeren.

In de academy vind je naast een uitgebreide "How-to library" ook alles voor een ijzersterke mindset en het opschalen van je bedrijf met een moeiteloos gevoel.

Tijdens een gratis match call ontdekken we of wij het gouden koppel zijn om 3 maanden te werken aan jouw dromen en doelen. Ben jij er klaar voor?

Yes, ik wil een gratis match call

The bigger the challenge, the bigger the opportunity for growth.

- AUTHOR UNKNOWN -

Nog even voorstellen

De reden dat ik mensen zo graag mensen help om minder hard te werken en meer te genieten is omdat ik het grootste gedeelte van mijn werkzame leven me helemaal de tandjes heb gewerkt.

Op mijn 17e ging ik na het VWO direct werken. Mijn carrière kwam al snel in een vogelvlucht terecht. Zo was ik op mijn 19e hypotheekadviseur en bekleedde ik vanaf mijn 23e strategische en hoge posities in de IT branche.

Voor de buitenwereld leek het alsof ik het helemaal voor elkaar had. Ik had misschien wel succes, maar geen vrijheid en geluk meer. Heb je dan succes? Of heb je gewoon een bak geld?

Ik hoorde absoluut bij Team Handrem Stuk. Maar alles veranderde toen ik te horen kreeg dat mijn vader niet meer lang zou leven. Ik belandde bijna in een burn-out en het was dé wake-up call om mijn leven om te gooien. Ik pakte de dieperliggende reden aan waardoor ik zo hard werkte en koos voor voldoening, vrijheid en plezier.

Gelukkig gebeurt alles in het leven met een reden. Want door de reis die ik zelf heb afgelegd, kan ik anderen nu zo goed helpen.

Op mijn 30e startte ik mijn eigen bedrijf. Als snel ontdekte ik hoe ik schaamteloos ambitieus mijn omzet kon verdubbelen terwijl ik nog maar de helft van de uren werkte.

Nu help ik ondernemers daarbij met mijn Feel Free Formule™: minder werken, meer omzet & impact én meer genieten.

Lees mijn hele verhaal

Instappen bij Yvette was de beste beslissing ooit

Vanaf het allereerste begin, al tijdens ons kennismakingsgesprek gaf ze me het gevoel dat het écht mogelijk is: minder stress, minder hard maar slimmer werken en daardoor een mooier, steviger bedrijf bouwen dat echt bij mij past.

Yvette raakte bij mij de juiste snaar door te focussen op zelfliefde. Als moeder van twee jonge kinderen, een eigen bedrijf en mee willen doen met alles wat er mogelijk is in het leven, raakt dat nog wel eens op de achtergrond.

Ik merk dat ik binnen drie maanden een enorme transformatie ben doorgegaan met behulp van Yvette, en ze schroomt ook niet om me dat regelmatig onder mijn neus te wrijven. 'Ik ben echt tering trots’ op je, en 'heeee kanjer wat fucking fantastisch' zijn dingen die ik nu ook wel eens tegen mezelf zeg 🙂

Ik geloof nu dat het echt allebei kan, een mooi bedrijf opbouwen en tijd hebben voor mijn gezin en de andere dingen die belangrijk voor me zijn. Ik heb nu een gedegen productaanbod waar ik echt blij mee ben en weet aan welke knoppen ik kan draaien als het even teveel wordt.

Yvette heeft heel veel kennis van heel veel zaken én ze is direct met een zachte touch. Dat maakt haar wat mij betreft uniek. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen via Whatsapp, of als ik even vastloop. Dat is megawaardevol want daardoor heb ik het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen!

Instappen bij Yvette was de beste beslissing ooit. Ik heb het programma met 3 maanden verlengd en ben heel benieuwd wat dat me weer gaat brengen 😃

Mariska van der Meij helpt expats in Nederland met het leren van de Nederlandse taal, op een relaxte en stressvrije manier - www.mamadutch.nl 

Dit kan je van mij als coach verwachten

(Dit zijn overigens niet mijn eigen woorden, maar de woorden van mijn klanten).

  • Bij mij kan je altijd je ei kwijt, juist ook tussen onze sessies in. Ik help je met alles wat op je pad komt en ben zowel betrokken als goed bereikbaar.
  • Ik ben liefdevol confronterend zonder dat je je rot voelt over jezelf. Ook al zeg ik wat andere mensen niet tegen je durven te zeggen als dat nodig is om door te breken.
  • Als coach ga ik proactief te werk omdat ik intuïtief weet wat je nodig hebt. Soms is dat een schop onder je hol. Maar vaker nog een luisterend oor en een aai over je bol.
  • Ik inspireer en motiveer je om écht boven jezelf uit te stijgen en zie jou groter dan jij jezelf ziet. Ik ben je grootste cheerleader voor je mooiste dromen. Maar ik ben ook de strenge trainer die ervoor zorgt dat jij doet wat nodig én blijft genieten onderweg.
  • Luchtigheid, humor en taalgebruik dat niet geschikt is voor kinderen. Zo ben ik vaak tering trots op je en vind ik het fucking fantastisch wat je hebt geflikt 😉

Je hebt nu een keuze

Ga je verder strugglen in je eentje of gun je jezelf hulp? Je bent een strijder met een missie, ik weet bijna zeker dat je er zelf wel komt. Maar wat kost dat je en waarom zou je dat willen?

Ik dacht altijd dat het sterk was om geen hulp te vragen. Tot ik ontdekte dat het juist sterk was om wél hulp te vragen.

Het maakt het ook zoveel makkelijker. Want voor andere resultaten moet je anders gaan denken, en dat is nou precies waar jouw brein je vaak saboteert. Die zoekt bevestiging voor dat wat je al kent, terwijl je juist jouw huidige realiteit wilt loslaten.

Want het is ook voor jou mogelijk om jouw bedrijf te laten groeien terwijl je minder hard werkt en meer geniet. Maar daar zul je (helaas) wel wat voor moeten doen.

Dat houdt in: uit je comfortzone stappen, durven te kiezen voor een andere weg en het vertrouwen hebben dat je daardoor het leven gaat leiden waar jij van droomt. Dat kan je alleen doen, maar het wordt zoveel makkelijker als we het samen doen.

Ik spreek uit ervaring want ik laat me altijd coachen door top coaches. Niet omdat ik het niet alleen kan, maar omdat ik mezelf die hulp gun en omdat het me enorm helpt. Ik heb namelijk ook altijd iemand onder de knop waardoor ik nooit vastloop. Ook heb ik gewoon mijn blinde vlekken en is in je eentje de verleiding veel groter om weer terug te vallen in oude patronen.

Je hebt niets te verliezen, behalve dan een half uurtje van jouw kostbare tijd. Vraag een gratis match call aan, dan ontdekken we of dit programma ook jouw leven gaat transformeren.

Ja, ik wil een gratis match call

Gratis match call

Ik werk niet met lanceringen. Daardoor kan je het hele jaar instappen. Wel heb ik momenteel een wachtlijst. Veel van mijn klanten verlengen het programma waardoor ik op voorhand niet kan zeggen wanneer je kan starten. Maar meestal komt er binnen 2 maanden weer een plekje vrij voor 1-op-1 coaching.

Wel kan je hieronder alvast een gratis match call inplannen. Tijdens ons gesprek bespreken we of wij het gouden koppel zijn om te werken aan jouw dromen en wanneer je zou kunnen starten.